Kaweco 3 terméket találtam.

 • Classic Sport

  Kaweco_Classic_Sport_2880x600.jpg

  A Kaweco Classic 1911-ben született meg praktikus zsebtoll kialakításban, hogy mindehova elkísérhessen. A kupakot rázárva mindössze 10.5 cm hosszú, a tolltestre fordítva standard méretű tollá válik. A német labdarúgó válogatott edzője Sepp Herberger is ezzel a típusú tollal jegyezte le a győztes taktikát 1954-ben. A régmúltból klasszikus mély árnyalatok, arany színű acél tollheggyel.

 • Frosted Sport

  A Kaweco Sport sorozatának 2019-ben megjelent tavaszi kiadása a Frosted Sport. Ezüst színű hegy és gravírozás pasztell árnyalatokon. Megőrizve a klasszikus kialakítást, kék, áttetsző, citromsárga, rózsaszín, lime, citrom és narancssárga színekbe öltöztek.

 • Skyline Sport

  A Kaweco Sport sorozatának kortárs és fiatalos átirata a Skyline Sport. Ezüst színű hegy és gravírozás pasztell árnyalatokon. Megőrizve a klasszikus kialakítást, menta, pink, fehér és kávé színekbe öltöztek.

 • Ice Sport

  Az Ice Sport sorozat annak az ötlete alapján indult el, hogy a láthatatlant láthatóvá tegyék, a transzparens műanyag ház láttatja minden alkatrészét a tolladnak.

 • Al Sport

  Az Al Sport sorozat a legkorábbi 1905-ben gyártásra került Kaweco zsebtollakat idézi fel. Mára az arany és ezüst hegyeket acélra cserélték, a tolltesteket pedig CNC alumínium marással készítik el.

 • Brass Sport

  Kaweco_Brass_Sport_2880x600.jpg

  A sárgaréz mindennapos használatával a fém elszineződik, egyedi patinája alakul ki minden tollnak. A sárgaréz, amit az ipari korszak kezedetkor még csak dekorálásra használtak, mára egy egész írószerben testesül meg.

 • Steel Sport

  Időtálló, elegáns, hűvös megjelenés jellemzi a Kaweco Steel sorozatát. Rozsdamentes acélból készült prémium írószerek, kifinomult felhasználóknak.

 • Liliput

 • Sketch Up

  A Kaweco 5.6mm-es tölthető ceruzái a 20. század klasszikus darabjai, azokból az időkből, amikor a szabadkézi technikai rajzolás élte fénykorát. Rajzoláshoz a mai napig legszebb  és legidőtállóbb eszköz.

 • Special

  A Kaweco SPECIAL tollak legkaraterisztikusabb jegye a keskeny és elegáns oktogonális tollszár. A sorozat sárgaréz és feketére festett alumínium házas kivitelbe is elérhető, kétféle tollszár méretben.

 • Calligraphy Sport

  A Kaweco kalligráfia készlet különlegssége, hogy egy tollhoz több hegy is rögzíthető, így egy testtel, több vonalvastagságot is kifejezhetsz, 1.1 mm-től 2.3mm-ig. Te tudod mi a kalligráfia jelentése? A kalligráfia szó a görög 'kallos' szép és 'graphien' írás szavakból ered, jelentése egy szöveg szép és kifejező módon rögzítése. Próbáld ki a szépírást te is ezekkel a vágott végű Kaweco kalligráf tollakkal.

 • Tinták

  Kiegészítő patronok töltőtollakhoz, üveges tinták a Kaweco kalligrafikus mártogatós tollakhoz. Széles színválasztékban, élénk színtartó festékekkel.

 • Kiegészítők

 • Betétek

"Kicsi a zsebben, nagy a kézben" ez a szlogen vált a Kaweco írószerek védjegyévé, legyen szó töltőtollról, golyóstollról, nyomósírónról, vagy akár töltőceruzáról. A köztudatba 1975-ben robbant be a jellegzetes nyolcszögletű kialakítású Sport szériával, mely a XX. Olimpiai játékok egyik ikonikus darabjává vált. 

"Kicsi a zsebben, nagy a kézben" ez a szlogen vált a Kaweco írószerek védjegyévé, legyen szó töltőtollról, golyóstollról, nyomósírónról, vagy akár töltőceruzáról. A köztudatba 1975-ben robbant be a jellegzetes nyolcszögletű kialakítású Sport szériával, mely a XX. Olimpiai játékok egyik ikonikus darabjává vált. 

Bővebben
24 640 Ft‎

KAWECO BRASS SPORT töltőtoll sárgaréz töltőtoll, különlegessége, hogy a sárgaréz patinája megváltozik hegy mérte F, vonalvastagság 0.7mm akár zsebben is elfér, összezárva mindössze 10.5cm kupakkal meghosszabbítva standard toll méretű ezüst színű acél tollhegy nyolcszögletű sárgaréz tollház menetes záródású kupak súly: 40g

24 640 Ft‎
27 950 Ft‎

KAWECO LILIPUT töltőtoll legrégebbi formaterv a jelenlegi Kaweco tollak között patinájuk az idő múlásával megváltozik hegy mérte F, vonalvastagság 0.7mm legkisebb zsebtollak, összezárva mindössze 9.7cm kupakkal meghosszabbítva 12.6cm ezüst színű acél tollhegy menetes záródású kupak A termék beszerzése várhatóan 2 hét.

27 950 Ft‎
3 290 Ft‎

KAWECO üveges tustinta választható 10 különleges színben élénk, színtartó tinták ideális kalligráfia és mártogatós tollakhoz, ecsetekhez 30 ml

3 290 Ft‎
Mutat 1 - 3 / 3