A csodálatos Nuuna füzetek

person Szerző: Fiók list Kategória: Cikkek, érdekességek Dátum: comment Vélemény: 0 favorite Megtekintés: 805

A Nuuna noteszeknek hatalmas rajongótáboruk van – nem véletlenül! Ezek a különleges notebookok ugyanis kivételesen jó minőségűek, emellett pedig tele vannak titkos, szépséges részletekkel és ötletekkel is – hogy ezzel is inspirálják tulajdonosukat.

Minden Nuuna füzet prémium minőségű, 120 g vastag, svéd Munken márkájú papírból készül, mely FSC-minősítésű, vagyis fenntartható gazdálkodásból származó fák adják az alapanyagát. Borítójuk minden esetben puha, hajlított bőr, vagy az a speciális anyag, amiből a farmernadrágok cimkéi készülnek – így minden borító különlegesen tartós, emellett nagyon kellemes őket kézben tartani, a füzetek többsége pedig ennek valamint egy innovatív kötési technikának köszönhetően 180 fokban kinyitható.



A bőr vagy farmercimke alapra rendszerint szitanyomással kerülnek fel a minták és feliratok – azzal az eljárással, amely Andy Warholt is híressé tette, és amelynek köszönhetően a színek sokkal intenzívebbek, mint más nyomdai eljárások használata során.



A Nuuna füzetek gyártásakor arra is figyelnek, hogy a termék minden szögből látványos, különleges legyen – ezért minden noteszt ún. élfestéssel is ellátnak, ami a szépségen túl nagyon praktikus is, hiszen védi a lapokat a portól is.



Szinte az összes Nuuna füzet halványan pöttyözött beloldalakkal rendelkezik, ami ideális íráshoz, rajzoláshoz, firkáláshoz is – és tökéletes alap bullet journal vezetéshez.




A Nuuna évente többször jelentkezik újdonságokkal. 2016-ban debütáltak például az Inspiration Book-ok, ezek a rugalmas, puha borítójú jegyzetfüzetek, melyek búcsút intenek a hagyományos, fehér papíros noteszeknek. A kollekció egyes darabjainak oldalain felhőket találunk (Cloud Pink és Cloud Blue), míg a Bloom tíz élénk színű oldalt kínál, a Mood naplementéket, a Pure pedig hétköznapi, jól ismert mintákat, melyek inspirálják, alkotásra késztetik a füzet használóját.


A Nightflight sorozat híres nagyvárosok éjszakai fényeivel csábít, káprázatos minőségben.



A The Happy Book-ot nem kisebb nagyság tervezte, mint Stefan Sagmeister, a híres new yorki grafikus – művész – fenegyerek, aki az egész világot szeretné jobb kedvre deríteni.

nuuna x Stefan Sagmeister Collaboration: The Happy Book from nuuna by brandbook on Vimeo.


Igazi bestsellerek a feliratos füzetek – a Graphic L sorozat darabjai például a férfiak körében nagyon népszerűek.

Hölgyek körében pedig az új Pearl sorozat nagyon népszerű – mutatjuk, miért!

nuuna Pearl Notebooks from nuuna by brandbook on Vimeo.

A Nuuna noteszek valójában kis designtárgyak – nem véletlenül nyerték el 2016-ban a világ egyik legfontosabb designdíját, a Red Dot Awardot. Mivel önmagukban is szépek, akár gyűjthetők is, emellett pedig tökéletes ajándékok!

Teljes Nuuna választékunkat ITT TALÁLOD!

Mentés

Vélemények

Jelenleg nincs vélemény

Vélemény írása

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December