A sokoldalú Montana spray-k

person Szerző: Fiók list Kategória: Cikkek, érdekességek Dátum: comment Vélemény: 0 favorite Megtekintés: 2614

Sokáig csak a graffiti és street art művészek körében voltak ismertek a Montana spray-k, az utóbbi időben azonban egyre több kreatív szakterület képviselői ismerik fel a termékekben rejlő dekorációs lehetőségeket. A Montana festékszóró spray-kkel ugyanis ma már rendkívül változatos hatásokat lehet létrehozni, köszönhetően annak, hogy gyártójuk a legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozik, és folyamatosan fejleszti termékeit.
 
A Montana Black például, mely a legtöbb színben elérhető és legnépszerűbb termékcsalád, rendkívül tartós. Nagyon jól fedő, matt felületet lehet vele létrehozni, és mivel gyorsan szárad, szinte azonnal ráfesthetünk másik árnyalattal is. Mindemellett a legmagasabb minőségi, egészség- és környezetvédelmi sztenderdeknek megfelelően gyártják őket, így a Montana Black termékek sem ránk, sem környezetünkre nem ártalmasak. Minden Montana Black termék időjárás- és vízálló, egy részük pedig több méretben, kiszerelésben is kapható – a színeket tekintve pedig a kéktől a pirosig, az aranytól az ezüstig, a feketétől a pinkig számos árnyalatban elérhető. A Montana Black kb. 10-15 cm távolságról fújva kb. 4-10 cm szélességű szórást ad, de a szórás nagysága jelentős mértékben függ a felhasználó szándékaitól, gyakorlottságától is (a szórás szélességét jól lehet befolyásolni a különböző, külön megvásárolható szórófejekkel, ún. cap-ekkel!).


 
A Montana Black termékcsalád egy speciális tagja a Spider. Ez egy gyorsan száradó, pókháló-hatást eredményező spray, mely szinte bármilyen felületen jól alkalmazható, és hihetetlenül látványos, főleg színes alapon!

  
 
A Montana UV-effect egy áttetsző festék, mellyel szinte bármilyen felület kezelhető, és mely csak UV-fénnyel megvilágítva látható. Az UV-effect rendkívül népszerű a szórakozóhelyek dekoratőrei körében és gerillamarketing kampányok tervezői között, hiszen csak bizonyos körülmények között válik láthatóvá a vele készült üzenet vagy rajz.


A Montana Crackle leginkább akkor érvényesül, ha a kezelni kívánt felületet korábban lefújtuk egy másik, színes Montana spray-vel (a tökéletes hatás érdekében a színes réteget legalább 45 percig, de nem több, mint 24 óráig hagyni kell száradni). Felvitele után a Crackle azonnal hatni kezd, és létrehozza azt a speciális, töredezett hatást, mely oly népszerű pl. a vintage hangulat rajongói körében. (Üzletünkben szívesen adunk további felvilágosítást a termék felhasználását, az alapozást és a további kezelést illetően!)


Az egyik legnépszerűbb idei trend a gránit és a hozzá hasonló felületek használata, elsősorban a lakberendezés területén. A Montana Granit spray segítségével szinte bármely falat vagy felületet gránit hatásúvá változtathatunk: a spray-ben rejlő, apró műanyag szemcsék segítségével ugyanis az alapként használt papír, karton, vászon, fa, üveg, fém, kerámia, porcelán, kő vagy más festhető anyag egyedi, gránitszemcsés felületté változik. A Montana Granit ráadásul több színben – halványszürke, szürke, barna és fekete – is elérhető, így kifejezetten sokoldalúan felhasználható.

 


A Montana Glitter apró, csillogó, ezüstös fényű szemcséket tartalmaz áttetsző, fényes festékrétegében. Hatása legjobban akkor érvényesül, ha színes felületre fújjuk, de használható papír, karton, fa, üveg, fém, kerámia, porcelán, kő alapanyagokon is.

 


A Montana Nightglow fénytároló pigmenteket tartalmaz, amelyek éjszaka világítanak – így az ezzel készített rajz vagy felirat nappal egyáltalán nem látható, éjszakai fényben azonban világít (minél erősebb fénnyel, minél tovább kerül megvilágításra a felület, annál erősebben világít majd a sötétben). A spray szinte bármilyen felületen használható, akár kültéren is.


 
A spray-khez speciális, külön vásárolható szórófejeket is kínál a Montana, melyek segítségével a gyárinál szélesebb, keskenyebb, hosszabb, precízebb, stb. rajzot, feliratot készíthetünk (munkatársaink szívesen állnak rendelkezésre a legmegfelelőbb szórófej kiválasztásában).

Természetesen nemcsak spray-ket kínál a Montana, hanem számos hasznos kiegészítőt is. Így például különböző vastagságú akrilfilceket, melyek magas pigmenttartalmúak, így kifejezetten jól fednek, és mivel vízbázisúak, kopásállók is. A filcek szinte bármilyen felületen jól alkalmazhatók, áttetsző festéktartályuk segítségével pedig nyomon követhetjük a bennük tárolt festék mennyiségét is. Az akrilfilcek számos színben és több szélességben kaphatók nálunk, sőt: utántöltőt és pót-tollfejet is árusítunk. Az akrilfilcek mellett vázlatfüzeteket, táskákat és filctoll- illetve kannatartó tokokat is kínál a Montana, melyek mind kaphatók a Fiók üzletében!

Mentés

Vélemények

Jelenleg nincs vélemény

Vélemény írása

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December