Hikers Tale - Erhardt Domonkos és a Piros Stúdió kiállítása

person Szerző: Fiók list Kategória: Cikkek, érdekességek Dátum: comment Vélemény: 0 favorite Megtekintés: 971
A természetes és fenntartható alapanyagokból, manufaktúrában készült Ykra hátizsákokat évek óta forgalmazza a Fiók. A márka célja, hogy a túrázást, a természetjárást népszerűsítse, kimozdítsa az embereket a városból és motiválja őket arra, hogy egy természetközelibb, kiegyensúlyozott életet éljenek.
A 70-es évek szín- és formavilágát idéző alapdarabok mellett a márka gyakran dolgozik együtt művészekkel. A különböző művészeti ágazatok közötti kölcsönhatások mindig izgalmasak, ez is egyfajta körforgás: alapkoncepcióból minta, mintából animáció, animációból - Erhardt Domonkos frappáns falrajzainak köszönhetően - pedig egy kiállítás.
Erhardt Domonkos és a Piros Stúdió kiállításának tárlatvezetéssel egybekötött megnyitója az alábbi linken visszanézhető:
A kiállítás a bolt nyitvatartási idejében október 6-tól december végéig megtekinthető.
A program a Budapest Design Week 2020 fesztivál hivatalos programja. A fesztivál védnöke és finanszírozója a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, szervezője a Magyar Formatervezési Tanács. További információ: www.designhet.hu
Instagram érhetőségek:

Vélemények

Jelenleg nincs vélemény

Vélemény írása

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December