Kalligráfia pályázat és kiállítás

person Szerző: Fiók list Kategória: Cikkek, érdekességek Dátum: comment Vélemény: 0 favorite Megtekintés: 5092

Kedves alkotók!

Egy szuper lehetőségre szeretnénk meghívni benneteket. A Fiók shop és az Outline szervezésében közös kalligráfia pályázatot hirdetünk az Instagram oldalainkon.

Az aktuális feladatot itt találjátok:

https://www.instagram.com/p/Cah17yQovi1/

A Fiók boltban hamarosan megrendezésre kerül egy kiállítás, amely fiatal kortárs költők versrészleteit helyezi fókuszba. Szeretnénk nektek lehetőséget biztosítani, hogy mint kiállító alkotók részt vehessetek ezen az eseményen.

A pályázat részletei:

•7 héten keresztül bemutatunk egy-egy versrészletet, melyeket szeretnénk, ha a saját stílusotokban kalligrafikus módon elkészítenétek. Alkotás közben kérünk, csak az idézetre fókuszáljatok, a költők nevét nem kell megjeleníteni.

•A képen látható, heti idézet feldolgozását kérjük, hogy legkésőbb az adott hét vasárnap éjfélig készítsétek el, és töltsétek fel az Instagram oldalatokra. Minden hét végén kisorsoljuk az adott idézet pályázójának győztesét, és egyben kiállítóját.

•Szeretnénk kérni, hogy használjátok a #fiokart hashtaget, illetve mindenképp jelöljetek meg minket a bejegyzésben @fiokshop és @outlinedesignandcreativestudio, így biztos nem maradunk le egy pályázati munkáról sem.

•A kiválasztott műveket postai úton el kell majd küldenetek a részünkre, amit aztán a kiállításnak megfelelő méretre fogunk nagyítani. Az eredeti rajzokat természetesen visszajuttatjuk az alkotóknak. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy az alkotások lehetnek színesek, és tartalmazhatnak illusztrációkat is, de fekete-fehér színben is jól látszódónak kell lennük. (a csillogó részleteket ebben az esetben tanácsos lesz sajnos elkerülni)

•Ezen felül a 3 legszebb alkotást még egy értékes ajándékcsomaggal is díjazzuk.

•Bármennyi pályamunkával jelentkezhettek, minél több érkezik, mi annál jobban örülünk.

A hétről hétre megjelenő versrészletek:

275003279_167064775662838_2331663146931327220_n.jpeg

Vélemények

Jelenleg nincs vélemény

Vélemény írása

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December