Malinovka MY DAY diary öröknapló, türkiz

Gyártó: Malinovka
Cikkszám: MMYT
Vonalkód: 9825285382488
Elérhetőség: Raktáron 3 db
GLS Szállítási díj: 1 350 Ft
Személyes átvétel: 1111 Budapest Csíky utca 1. Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 10.00-18.30h
5 900 Ft (4646 Ft + ÁFA)
Mennyiség

Leírás

A MY DAY diary egy személyes és örök tárgy, amiben egy-egy oldalt egy-egy napnak lehet szentelni. Az új napló egyaránt alkalmas írásra, jegyzetelésre és rajzolásra. Használható napi feladatok, események, történések, munkával kapcsolatos vagy iskolai infók feljegyzésére, vagy teljesen egyéni, kreatív célokra, mint például napi rajzolás, versírás, olvasmányélmény, élményfeldolgozás, naplóírás.. Minden oldal fejlécében bejelölhető a dátum és a helyszín is, sőt még egy mottót vagy hashtaget is meg lehet adni az az napi feljegyzésekhez. Folytatólagosan és megszakításokkal is használható, hiszen a számozatlan napló lapjai végtelen szabadságot nyújtanak, "örök" lehetőséget a folytatásra.

A csíkozatlan, pontozatlan oldalak a legszabadabb felhasználhatóság érdekében majdnem teljesen üresek, mindössze apró szimbolikus "keretet" kaptak és minden naplóhoz kiegészítésként tartozik egy 'STRAIGHT LINES GIVE YOU PLEASURE' ponthálós sorvezető lap is, amit az aktuális oldal alá helyezve lehet használni, amennyiben szükség van rá. A borító visszahajtásával kialakított papírzseb is segíti a praktikus használatot. 

Az új kollekciót a Hold és az éjszakai égbolt inspirálta. A borító szitanyomással és domborítással készült, így a grafika egy nagyon különleges, tapintható hatást kapott.
A belső, könyv testet fedő vékony borítón egy éjjeli holdfényes felhős grafika jelenik meg, egy inspiráló gondolattal: 'Talk to yourself like someone you love'. 

cérnafűzött könyvtest / limitált kiadás / puhafedeles papírborító / szitanyomott és domborított grafikai motívum a borítón / méret: 13 x 16,5 cm / belső visszahajtott tároló zsebbel / 100 g fehér prémium minőségű fehér lapokkal / belső borítón megjelenő felhő grafikával / 240 fejlécezett oldal / 180°-ra nyitható / limitált kiadás / Magyarországon készül
Gyártó: Malinovka
Cikkszám: MMYT
Vonalkód: 9825285382488
Elérhetőség: Raktáron 3 db
GLS Szállítási díj: 1 350 Ft
Személyes átvétel: 1111 Budapest Csíky utca 1. Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 10.00-18.30h

Kapcsolódó termékek