IZIPIZI - a szemüvegmárka, ami bevette az egész világot

person Szerző: Fiók list Kategória: Cikkek, érdekességek Dátum: comment Vélemény: 0 favorite Megtekintés: 492

IZIPIZI - a szemüvegmárka, ami bevette az egész világot

 

14 év alatt csúcsra futottak, olvasószemüvegektől ma már a technikai, polarizált síszemüvekig érnek. De hogy jutottunk el odáig, hogy az IZIPIZI az egyik legmenőbb, elérhető árú szemüvegmárkává vált?

Minden 2010-ben kezdődött, amikor három francia jóbarát: Xavier, Charles és Quentin (akik természetesen osztálytársak voltak) újratervezték mindazt, amit az elérhető olvasószemüvegekről gondolt a világ. Igen, konkrétan azokról a darabokról van szó, amiket a szupermarketekben, benzinkutakon, drogériákban is árulnak, a forgatható állványon. 

Úgy döntöttek, reformálják ezt a piacot, mert egyáltalán nem elég, ha valami esetleg jól is néz ki, kell hozzá a minőség és a könnyű beszerzés is. De mégis talán a dizájn a leghangsúlyosabb? Nem kötnek inkább kompromisszumot, mindhárom faktor egyaránt fontos. A gyönyörű színek, textúrák és a szemüvegek semmihez sem hasonlító selymes tapintása csak imádnivaló extra. 

2012-ben mutatták be az első kollekciójukat és olyan sikert arattak, amire maguk sem számítottak. Remekül választották meg a viszonteladóikat, és Párizst, Londont, Milánót, Tokiót, New Yorkot is bevették az akkor még See Concept néven futó zseniális optikai keretekkel és napszemüvegekkel. Viszont ez még startup minőségben történt, magyarul nyugodtan mondhatjuk, hogy “icipiciben”, a valódi IZIPIZI branddé válás előtt. Aztán minden felgyorsult: különleges minőségükkel egykettőre a luxusmárkák között találták magukat, mégis Xavier, Charles és Quentin megmaradtak az eredeti ötletnél, és az elérhető luxust kínálják. 

2017 szeptemberében nyitott az első IZIPIZI márkabolt, természetesen Párizsban, a divat fővárosában, mi pedig a FIÓKkal 2021-ben csatlakoztunk a márkához, mint disztribútor. Az első monitor szemüveg felpróbálása során beleszerettünk és a románc nem maradt plátói. Örömmel és izgalommal telve mutatjuk be az újabbnál újabb kollekciókat, mindig megtaláljuk a kedvenceinket és visszük az IZIPIZI jó hírét. Hiszünk benne, viseljük, más szemüvegen keresztül látjuk a világot! Környezettudatosabban, belelátván az úgynevezett B-corp világba, ami azokat az üzleti vállalkozásokat jelöli, amelyek a pozitív társadalmi változásokat is támogatják. A bolygó védelem és az egyén szeme világának kiemelt óvása, segítése is mind ilyen célok. 

Vélemények

Jelenleg nincs vélemény

Vélemény írása

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December