5 tipp, hogy mivel lepd meg a kollégádat

person Szerző: Fiók list Kategória: Cikkek, érdekességek Dátum: comment Vélemény: 0 favorite Megtekintés: 2029

Kisebb és nagyobb cégeknél is sokszor előkerül a karácsonyi húzás hagyománya, amikor csak egyetlen kollegánkat lepjük meg egy bizonyos összeghatáron belül. Kedveset, maradandót, vicceset, hasznosat, játékosat vásároljunk neki, a “humoros” feliratos huszadik bögrék ideje lejárt, ahogy a névre szóló hímzett törölközők is inkább kínosak, mint személyesek. Mutatunk néhány apróságot, aminek biztosan örülni fog a munkatársunk. 



  1. Kaweco golyóstoll

Lopkodjátok egymás tollait, igaz? Belefér, a legjobbaknál is, de mennyire menő tud lenni, ha valakinek egy saját, senkiével sem összetéveszthető íróeszköze van?! A Kaweco gyönyörű töltőtollai mellett a golyós változatok is elérhetőek, melyek az irodai munkánál azért közkedveltebb eszközök. Válaszd ki a kedvenc színét, vagy dönts, hogy mi illene hozzá!


  

  1. Suatelier post-itek

Ő az aki minden teendőt és megoldandó dolgot post-itre jegyez, majd a nap végén örömmel dől hátra, hogy a felgyülemlett feladatok elfogytak? Figyelted már, ahogy egy-két neonos tapadós jegyzetnek is mennyire örült? Hát, ha most megleped 3-4 csomag extra formájú, színű Suatelier post-ittel, nagyon boldog lesz az ajándékozáskor!

      

  1. 24 Bottles kulacs

Igaz, hogy van ingyen kávé az irodában, de a kávésznob kollegád irtózik a kapszulástól és inkább magának hozza az otthoni french press-ből nyert koffeint. Persze, óriási palackba önti, vagy egy kisebb befőttes üvegben hozza be és már mérges is volt miatta, amikor kiömlött a napi betevő. Szerezz be neki egy 250 milliliteres 24 Bottles gyönyörűséget és hálás lesz neked!

  1. Andyourstories szójagyertya

Elmondjuk, hogy honnan ismerheted fel az otthonosságra vágyó kollegát: mindegy, hogy rendezett-e vagy káoszos asztalnál ül, de mindig van valami kis kiegészítő (pl: virág, zöld növény, saját bögre, képkeretbe foglalt montázs…) előtte, mellette, a géphez közel. Valószínűleg a gyertyákért is rajong, ezért az illatos Andyourstories szójagyertyáknak is örülni fog. 

  1. Midori notebook

A kitámasztós naptárak ideje lejárt, helyette a jegyzetes, áthajthatós, rajzolhatós to-do listes noteszekben hiszünk. Amit személyre lehet szabni, mindent megtalálunk rajta/benne és a fontos dolgokat ki is emelhetjük, a letudott feladatokat ki is pipálhatjuk. Ha kollégád szereti maga előtt látni, hogy mivel nem kell már foglalkoznia, szuper meglepetés lesz a Midori notebook!

Vélemények

Jelenleg nincs vélemény

Vélemény írása

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December